top of page

A story of Design

Billede af Joe Woods
IMG_7352.PNG

Meet Mrs. M

Jeg er dansker af herkomst, men halv amerikaner i hjertet. Lever for at opleve og rejse med mine kære, og elsker design med minimalisme,  funktion og detaljer. Jeg leder efter mærker, som jeg selv ville sætte pris på at benytte, og dem jeg ikke finder, designer jeg selv og sætter i produktion. Kvalitet og materialer har altid højeste prioritet i alt, hvad jeg falder for, og i alt, hvad jeg producerer. Stilen er minimalistisk og farverne er rolige for øjet.

Mooos blev til under netop denne tilgang, og det hele startede med, at jeg manglede en taske, der havde plads til og rum i tasken til de 6 ting, jeg altid har i min taske. Alting lå altid i bunden af tasken i et stort rod, men nu er der altid styr på solbriller, paraply, makeup pung, dankort, telefon og nøgler. Jeg håber alle nyder deres  Mooos-taske lige så meget, som jeg gør.

Resten af ​​produkterne man finder på denne side, er smukke og velfungerende produkter, som jeg selv nyder hver dag i mit liv. Jeg håber du også finder det, du leder efter.

Mrs. M

bottom of page